2021-04-06 07:50Nyheter

Linus Morgan blir F&B Manager på Hernö Gin Bar i Stockholm.

Linus Morgan blir F&B Manager på Hernö Gin Bar som öppnar i Stockholm under sommaren. Med uppdraget att skapa minnesvärda upplevelser kommer han att ansvara för driften samt vara den kreativa ledaren med fokus på att förmedla känslan av Hernö Gin.
– Allt handlar om helheten och jag vill leverera intryck som består när det gäller allt från smakuppleven av mat och dryck till service och god stämning, berättar Linus, F&B Manager, Hernö Gin Bar.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Linus till Hernö Gin och det känns som att vi i honom hittat helt rätt person för att ansvara för samt förmedla vårt varumärke från barscenen i Stockholm, säger Elin Sahlman, projektledare för etableringen av Hernö Gin Bar.

Kreativt geni som ser teamet som framgångsfaktor.
Linus kommer närmast från Mister French där han arbetat som restaurangchef. Innan dess var han Bar Manager på Tap Room, Clarion Amaranten.

– Jag älskar den kreativa biten i min yrkesroll och drivs av att leda ett team med gemensam framgång. Lagkänslan är viktig och djupt rotad i mig, det tackar jag min bakgrund som fotbollsspelare för, beskriver Linus sig själv.

Utöver att Linus är ett kreativt geni med öga för såväl detaljer som helhet är han dessutom en otrolig vinnarskalle. Till tävlingsmeriterna utanför fotbollsscenen hör att Linus vunnit Auchentoshan Destilled Different, vilket gör att han har en Whiskey från Auchentoshan som bär hans namn.

Vill ge en upplevelse i service, gin och god stämning.
Erfarenheten av Hernö Gins produkter är god sedan många år, då Linus valt att jobba mycket med Hernö Gin i de cocktails han skapat.

– På Tap Rooms meny hade vi under alla år min cocktail med Hernö Gin, grape, vitpeppar, lime och Champagne på menyn: Jackie Onassis, berättar Linus.

Nu ser han fram emot att skapa nya och minnesvärda upplevelser på Hernö Gin Bar i Stockholm.

– Jag är otroligt laddad för att ta emot dig som gäst och ge dig en upplevelse i service, gin och god stämning, hälsar han.Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011.Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpan- norna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren