2021-03-24 06:55Pressmeddelande

Spik Studios iscensätter upplevelsen av Hernö Gin Bar i Stockholm.

Hernö Gin väljer Spik Studios för att utforma en miljö som inspirerar och att inreda Hernö Gin Bar i Stockholm. Koncept- och inredningsbyrån har mångårig erfarenhet av besöksnäringen samt av att skapa engagerande upplevelser och mötesplatser med bland annat Ellery Beach House, Hotell Frantz och Steam Hotel som tidigare uppdragsgivare.

Stockholms nya gindestination tar form. Förra veckan sattes insynsskydd upp för fönstren till Hernö Gin Bar på Hornsgatan 1 i Stockholm. Här bakom påbörjas nu arbetet med att anpassa lokalerna och utforma en cocktailbar i världsklass som inspirerar till besök och goda upplevelser. Spik Studios uppdrag blir att inreda och skapa den trivsamma och gemytliga känsla som Hernö Gin vill uppnå.

Bakom insynsskydd på Hornsgatan 1 i Stockholm pågår arbetet med att anpassa lokalerna och utforma Hernö Gin Bar, en cocktailbar i världsklass som inspirerar till besök och goda upplevelser.

Bakom insynsskydd på Hornsgatan 1 i Stockholm pågår arbetet med att utforma Hernö Gin Bar.

Cocktailbar i världsklass med hög mysfaktor tar form.
– Vi vill att Hernö Gin Bar ska ha en hög mysfaktor där våra besökare känner sig hemma. Spik Studios har förvaltat våra tankar och idéer, för att sedan ta dem ett steg längre och leverera ett koncept för interiören som känns helt rätt, berättar Elin Sahlman, försäljningsansvarig och projektledare, Hernö Gin.

Just nu pågår arbetet med att levandegöra framtagna skisser och låta dem ta form i materialprover, konkreta förslag på möbler samt annat val av inredning.

– Vi är på god väg att med hjälp av Spik Studios iscensätta vår dröm om ett offentligt rum där våra gäster känner sig som hemma hos Hernö Gin, tillägger Elin.

Design och inredning som lockar till besök.
Spik Studios med huvudkontor i Göteborg har en omfattande portfolio av uppmärksammade, omtalade och välbesökta projekt inom framförallt hotell och restaurang. Ystad Saltsjöbad, Villa Alma i Visby och Hotel Pigalle i Göteborg är exempel på miljöer där designen och inredningen blivit en upplevelse i sig och som lockar till besök.

– Att vårt team får vara med och utveckla Hernö Gin som både varumärke och som bardestination i Stockholm är otroligt roligt och inspirerande. Vi på byrån är väldigt stolta över att ha fått uppdraget med ansvar över koncept och interiör, säger Daniel Berg Stocks, VD på Spik Studios.Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011.Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren