2018-01-25 08:52Pressmeddelande

Hernö Gins grundare Jon Hillgren kan bli årets ginikon i världen.

null

När den internationella ginindustrin får nominera kandidater till The Icons of Gin är Hernö Gins grundare Jon Hillgren en av de utvalda och kan bli utsedd till Distiller of the Year in the world. Den 15 februari får vi veta hur det går.– Det är en otrolig känsla att få förekomma i ett så fint sammanhang med mycket värdiga kandidater. Min passion är att få tillverka ett himla gott gin, men detta… Jag är överväldigad, säger Jon Hillgren.Vinnaren koras den 15 februari.The Icons o

När den internationella ginindustrin får nominera kandidater till The Icons of Gin är Hernö Gins grundare Jon Hillgren en av de utvalda och kan bli utsedd till Distiller of the Year in the world. Den 15 februari får vi veta hur det går.

– Det är en otrolig känsla att få förekomma i ett så fint sammanhang med mycket värdiga kandidater. Min passion är att få tillverka ett himla gott gin, men detta… Jag är överväldigad, säger Jon Hillgren.

Vinnaren koras den 15 februari.

The Icons of Gin utgår från nomineringar till en rad olika kategorier och tillfrågade är representanter som är verksamma i ginbranschen världen över. Förutom att Jon är nominerad till Distiller of the Year, World, så är Hernö Gin även nominerad till Gin Producer of the Year.

– Vinnarna utses vid the Gin Magazine Awards i London den 15 februari där jag kommer att närvara som gäst. Håll tummarna för oss, hälsar Jon.

Hernö Gin är Sveriges första renodlade gindestilleri, grundat 2011. I dag är Hernö Gin Europas mest prisbelönta gin. Ett ekologiskt och hantverksmässigt skapat gin smaksatt med naturliga örter och kryddor. Och med den allra viktigaste ingrediensen: Passion.


Om Hernö Gin

Hernö Gin har tilldelats 68 Master- and Guldmedaljer i världens största och mest prestigefulla dryckestävlingar. World’s best Gin 2017 och 2018, World’s best London Dry Gin 2017, World’s best Gin & Tonic 2016, San Fransisco World Spirits Competition Double Gold 2017 och Gin Producer of the Year både 2017 och 2016 är några av dem.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren