2018-05-03 10:13Pressmeddelande

Hernö Gin nominerade till Årets foodservicevara.

null

När Dagligvaruleverantörers förbund (DLF), Visita och Livsmedelsgrossisterna för Restaurang & Storkök väljer att lyfta Årets foodservicevara 2018 är Hernö Gin en av tre kandidater. Priset delas ut i syfte att lyfta fram foodservicebranschen och inspirera till nya och innovativa produkter som bidrar till att driva branschen framåt. Hernö Gin är nominerade tillsammans med Kronfågel samt Fontana.

Utifrån kriterier som innovationsgrad, förädlingsvärde, funktion och försäljning har en jury med representanter från branschen utsett de tre nominerade kandidaterna.

– Vi är jätteglada över nomineringen och stolta över att ha kvalificerat oss till final i ett för oss viktigt sammanhang. Vi vill vara ett attraktivt val för såväl branschfolk som konsument och den här nomineringen visar att vi nått fram till restauranger och professionella bartenders. Jättekul, tycker Elin Sahlman, ägare och administrativ chef, Hernö Gin.

Slutomröstning och prisutdelning sker på DLFs event Foodservice ’18 den 14 juni på Vasateatern. 


Om Hernö Gin

Hernö Gin har tilldelats 68 Master- and Guldmedaljer i världens största och mest prestigefulla dryckestävlingar. World’s best Gin 2017 och 2018, World’s best London Dry Gin 2017, World’s best Gin & Tonic 2016, San Fransisco World Spirits Competition Double Gold 2017 och Gin Producer of the Year både 2017 och 2016 är några av dem.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren