2022-01-13 09:54Pressmeddelande

Hernö Gin Bar utökar. Lunchöppet från och med måndag.

Måndagen den 17 januari klockan 12 är det lunchpremiär på Hernö Gin Bar i Stockholm. Lunchmenyn är baserad på ett antal favoriter från kvällsmenyn och kommer att varieras med dagens soppa. Naturligtvis kommer du att kunna beställa en cocktail till maten också. Konceptet är exklusivt, trivsamt och med samma sköna stämning som på kvällarna för dig som vill unna dig något extra.

– Hernö Gin Bar öppnade i september 2021 och har etablerat sig som en populär mötesplats för en publik med ett genuint intresse för mat och dryck samt att prova nya smaker. Med en stor tillströmning av gäster ser vi behovet av att utöka våra öppettider och göra det möjligt att även äta lunch hos oss, berättar Linus Morgan, F&B Manager på Hernö Gin Bar.

Öppnar i liten skala under säkra former.
Menyn är baserad på ett antal favoriter från kvällsmenyn, som till exempel Hernö Gin Bars populära flatbread, kompletterad med dagens soppa. Norrländska smaker och lokala producenter sätter tonen. Såklart går det att beställa en cocktail till maten också för den som vill unna sig det.

– Vi smyger igång i liten skala med ett fåtal platser för att säkra avstånd mellan sällskapen under pandemisäkra former, betonar Linus.

Utökat team välkomnar lunchgäster.
Sedan december månad har rekrytering av personal i kök och servering pågått. Nu står ett utökat team på Hernö Gin Bar rustat för att ta emot lunchgäster.

– Vi har skolat in våra nya medarbetare under en tid och det känns fantastiskt roligt att välkomna våra gäster dagtid med ett härligt gäng och några nya ansikten. Jag kan utlova garanterat god service och en lunchupplevelse med det lilla extra, avslutar Linus.

Hernö Gin Bar kommer att ha öppet för luncher måndag – fredag klockan 12 – 14 från och med måndag den 17 januari.

 


Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011.Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpan- norna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren