2022-05-27 07:31Pressmeddelande

Ginspiration: Hernö Gin Salty Dog.

Grapefrukt som förstärker fräschören och citruskaraktären i Hernö Gin, balanserat med sälta. Det här är lika enkelt som det är genialt.

Det här behöver du:
50 ml Hernö Dry Gin
Färsk grapefrukt
Flingsalt
Is

Så här gör du:
Fukta glasets kant med färskpressad grapefruktjuice och rulla den i flingsalt. Häll Hernö Dry Gin i glaset. Fyll upp med is. Toppa med färskpressad grapefruktjuice och garnera med en skiva grapefrukt.

Hernö Dry Gin beställer du här.


Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin, Marit och Yvonne. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.