2021-03-11 08:41Pressmeddelande

Är du årets isbrytare? Vinn motorsåg i Hernö Gins färger.

Vinster: Tre motorsågar med unik svärdmuff samt matchande skyddshjälm.Vinster: Tre motorsågar med unik svärdmuff samt matchande skyddshjälm.

Gör en cocktail med din egen is. Tillverkad hemma, plockad i naturen, krossad, hackad, malen eller kontursågad? Högt och lågt. Enkelt och avancerat. Alla bidrag är välkomna. Så låt skaparglädjen flöda och ha kul. De tre mest isbrytande bidragen vinner en unik elektrisk motorsåg från Hernö Gin med tillhörande skyddshjälm och en extraordinär svärdmuff som ingen annan har. Vi lovar! Välkommen med ditt tävlingsbidrag.

SÅ TÄVLAR DU:
1. Skapa din fantastiska islösning.
2. Välj om du vill tävla i kategorin Hernö Dry Gin, Hernö Old Tom Gin eller Hernö Pink BTL Gin, där bidraget ska representera det gin du valt och du kan vinna matchande motorsåg. Det är tillåtet att tävla i alla tre kategorierna.
3. Gör en cocktail där ditt val av Hernö Gin och din egen unika is ingår. 
4. Publicera bild/film + recept på Facebook eller Instagram och tagga med #hernoisbrytare #hernogin.
5. Tävlingen avslutas den 15 mars kl 12. Hernö Gin publicerar de vinnande bidragen i sina sociala medier den 17 mars.


Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011.Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpan- norna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren