2022-09-20 07:53Nyheter

Nu taxar Hernö Gins tre storsäljare in i taxfree-butikerna på Kastrup.

Hernö Dry Gin, Hernö Old Tom Gin, Hernö Pink BTL Gin, produktfoton.

Nu finns Hernö Gin på hyllorna i den större taxfreebutiken som drivs av Heinemann på Kastrup i Köpenhamn och inom kort även i butiken i Pier A samt i butikerna i ankomsthallarna. Flygplatsen utgör ett centralt nav för flygningar i norra Europa och en internationell marknadsplats där Hernö Gin nu finns tillgängligt för omkring 60 000 resenärer dagligen. Med detta ökar Hernö Gin tillgängligheten inom travel retail väsentligt.

– Resandet har återhämtat sig bra efter de värsta pandemiåren och under juni och juli månad i år har nära fem miljoner resenärer passerat genom flygplatsen enligt flygplatsens egna beräkningar. Vi ser stor potential till ökad försäljning här, säger en mycket nöjd Elin Sahlman, försäljningsansvarig på Hernö Gin.

– Vi är glada att tillsammans med vår partner Gebr. Heinemann kunna berätta att Hernö Gin, en av världens mest prisbelönta ginproducenter, nu är listad på Köpenhamns flygplats i de större taxfree-butiker som drivs av Heinemann. Köpenhamns flygplats som är det huvudsakliga navet för Skandinaviens flygresenärer och Hernö Gin som är en av regionens ledande ginproducenter är en perfekt matchning, säger Bo Madsen, Director Duty Free & Travel Anora.

Tre av Hernö Gins storsäljare på hyllan i de större taxfree-butikerna.
Hernö Gins storsäljare Hernö Dry Gin, Hernö Old Tom Gin samt Hernö Pink Gin finns nu i den större taxfreebutiken som drivs av Heinemann på Kastrup och kommer inom kort att finnas på såväl taxfree-butiken i Pier A samt i butikerna i ankomsthallarna.

– Har du vägarna förbi Kastrup så kolla gärna in våra hyllor, ta en bild och publicera med #hernogin. Eller maila en bild till info@hernogin.com så vi får din uppdatering. Det är alltid kul att få en liten informell rapport då och då av glada resenärer som gillar det vi gör, uppmanar Elin.Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin, Marit och Yvonne. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.