2021-10-21 12:59Nyheter

Hernö Gin hos Storbritanniens största matvarubutik online.

Med målsättningen att förse sina kunder med mer av det som verkligen betyder något når matvarukedjan Ocado tre fjärdedelar av hushållen i Storbritannien via sin webshop online. Nu tar de in fyra produkter från Hernö Gin i sitt sortiment: Hernö Dry Gin, Hernö Old Tom Gin, Hernö Sloe Gin and Hernö Juniper Cask Gin.
 
– Det är en stor ära att bli listade på Ocado som precis som vi är innovatörer i sin bransch. Vi hoppas att deras kunder utforskar och uppskattar vårt gin, säger Jon Hillgren, vd och grundare av Hernö Gin.
 

 Om Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011.Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige. Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpan- norna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.


Kontakt

Jon Hillgren
Founder
Jon Hillgren

Relaterad media